ZIN sessie gratis en live

woens22feb20:30woens21:30ZIN sessie gratis en liveEen diepgaand moment van rust en zelfliefde

Activiteit details

Een diepgaand moment van rust en zelfliefde.

Woensdag 22 februari 20:30 kun jij er weer bij zijn. Een vol uur aandacht voor jezelf en voor die dingen waar jij vervulling in vindt. Even helemaal niets hoeven, moeten of verwachten van jezelf? Dát is een ZIN sessie. Voor een nieuwe manier van leven.
Reserveer hier je gratis ticket en toegang tot deze fijne en transformerende ZIN-sessie.

Wij vinden het enorm belangrijk dat mensen (en jij dus ook) in contact staan met hun gevoel en durven te vertrouwen op hun eigen wijsheid en aangeboren passie. Daarom geven wij deze ZIN-sessies. Want door meer te zijn vol zin, ervaar je plezier in alledaagse dingen en krijgen je dagelijkse bezigheden meer betekenis. Wil je ook ervaren hoe fijn het is als je voelt / weet dat jij en jouw leven ertoe doen? Meld je dan gerust aan.

Weer aansluiting voelen bij wat je wél graag wilt? En rust en ruimte voelen voor jezelf en anderen? Dát is een ZIN sessie! 

Heb je behoefte aan een diepgaand moment van rust waarin je je batterij weer oplaadt? Wil je dichterbij jezelf komen? Weer weten én voelen waar je hart voor klopt? En dan ook nog concrete stappen visualiseren hoe je daar mee aan de slag gaat?

Doe dan 22 februari 20:30 mee met onze live ZIN sessie. Helemaal voor noppie, omdat wij het superleuk vinden om jou te laten ervaren dat je zin leven makkelijker is dan je denkt. Door meer te zijn vol zin, ervaar je plezier in alledaagse dingen en krijgen je dagelijkse bezigheden meer betekenis. Jouw leven is enorm waardevol voor ons allemaal, wil je dat ook (weer) voelen?

Wil je al eerder aan de slag: maandag 20 februari start de ZIN-CHALLENGE. Meld je aan en doe een week lang mee om meer zin in je leven te creeëren.

Scroll naar onder en meld je aan voor de gratis en live ZIN-sessie. Je krijgt dan een link voor de ZOOM sessie op 22 februari.

zin zorg zelfzorg en coaching zijn vol zin
Een diepgaand moment van rust en zelfliefde: dát is een ZIN-sessie

Kun je 22 februari niet maar wil je het toch meemaken? Geen nood, meld je hier gewoon aan, dan sturen we de opname achteraf naar je toe. 

De ZIN sessies vormen de basis van ZIJN VOL ZIN, een organisatie die zich inzet om zinleving in Nederland mogelijk te maken; een vervuld leven leiden, vol plezier én betekenis! Trek voor de sessie ajb makkelijk zittende kleding aan, zet een lekker drankje voor jezelf klaar en laat je verrassen. Dat doen wij ook…😉

Rust, liefde en natuurlijk veel ZIN gewenst voor vandaag en tot ziens en horens op de ZIN SESSIE!

Meer weten over wie wij zijn? Hier iets over grondlegger Laura Jonker

Wil je ook met meer ZIN zijn en lijkt je het wat om online aan te sluiten bij onze community van ZINlevers? Check hier ons ZINSTITUTE.

zin sessie gratis en live

Meer

Tijd

(Woensdag) 20:30 - 21:30(GMT+01:00)

Locatie

Online ZIJN VOL ZIN sessies

Other Events

Boekingen sectie

Boekingen niet meer te verkrijgen.!

Virtual Event Details

Event has already taken place!