liefdevolle coaching naar zelfzorg

Rust en plezier voelen. Waardering en acceptatie van jezelf.

liefdevolle coaching naar zelfzorg

Bij je gevoel en verstand blijven.  Keuzes maken die goed zijn voor jou

In deze tijd is het niet makkelijk om werkelijk goed voor jezelf te zorgen. De druk om te presteren is enorm. Afleidingen zijn talloos en aanlokkelijk. Weten wat je wil en dat ook nog vormgeven en volhouden lijkt wel onmogelijk. Hoe houd je gezond contact met jezelf en de zin in je leven te midden van zoveel druk, tempo en eisen? Hoe blijf je aardig voor jezelf, liefdevol naar je omgeving? Hoe vind je vertrouwen in wat je doet als er zoveel mogelijkheden zijn? Wij laten je ervaren dat het juist NU kan, weten wat je wil en keuzes maken die ZIN hebben voor jou en je leefomgeving.

 

Tijdens onze liefdevolle coaching naar zelfzorg

Ervaar je hoe het is om helemaal jezelf te zijn en ruimte te voelen voor dat wat er werkelijk toe doet

v

Mind-coaching

Compassie-training

Energie op orde

Emotionele blokkades opruimen

Focus op je zin

Bij je gevoel komen

in het kort

 • Verbind je met jouw ZIN in je leven; iets dat essentieel is voor je wel-zijn. Je zin is iets dat je een combinatie van rust, plezier en betekenis geeft.
 • Ruim je oude blokkades op (mentaal, fysiek, energetisch, emotioneel) die je ZIN frustreren.
 • Ervaar hoe het is om meer rust en ontspanning in je leven in te bouwen.
 • Leer hoe je op een effectieve en zinvolle manier ruimte in kunt nemen voor wat voor jou belangrijk is, rekening houdend met anderen.
 • Bevrijd jezelf van beperkende overtuigingen.
 • Ga de verbinding aan met wat goed /zinvol is voor jou en je leefomgeving.
 • Durf gewoon meer te zijn met jezelf én anderen!

Tijdens een traject of losse coachingsessie maak je weer contact met een bron van plezier en betekenis in jezelf. We leren je de tools om hiermee constructief aan de slag te gaan. We gebruiken hiervoor het zeven stappen model van zinleving.

Een oervertrouwen hervinden in jezelf en de ZIN in je leven. Dat doet onze liefdevolle coaching naar zelfzorg!

Ons aanbod

Liefdevolle coaching naar zelfzorg:

Alleen, in relatie of met een groep

Privésessie los te boeken

Proefsessie meer ZIN in je leven

Deze proefsessie is een kennismaking met de werkwijze van ZIJN VOL ZIN. Door jarenlange training, studie, vertrouwen op intuïtie en boerenverstand, hebben we een aanpak ontwikkeld om jou weer in contact te brengen met de zin in je leven. Een aanpak die werkt en jou blijvend resultaten biedt om je grotere en kleinere thema’s in je dagelijkse leven een plek te geven en in te vlechten. Probeer het uit en zult versteld staan van jezelf!

los te boeken; 30-45 min proefsessie

N

mindcoaching/compassietraining/lichaamsgerichte therapie /wetenschap van bewust-zijn

uit te breiden tot een coachingstraject

Privésessie los te boeken

Zin-coaching: in contact met mijzelf

Tijdens een losse privésessie kom je weer in verbinding met jezelf. Je komt uit je hoofd en in je lichaam. Je gevoelens krijgen een plek. Je krijgt inzicht in je drijfveren. Je leert luisteren naar je diepere hartswensen. Uitleggen hoe je kunt voelen is lastig; weer in contact met jezelf kun je eigenlijk alleen ervaren! 

los te boeken; online 30 / 60 min, op locatie 60 /120 min

N

mindcoaching/compassietraining/lichaamsgerichte therapie /wetenschap van bewust-zijn

uit te breiden tot een coachingstraject

Persoonlijk traject 7 keer

Zin-coachingstraject: zin in mijn leven

Is de tijd aangebroken dat je iets voor jezelf mag betekenen of in actie moet komen? Met dit zorgvuldig opgebouwde traject kom je weer in contact met jezelf op een manier die fijn en goed voelt. Je ruimt mentale / emotionele blokkades op. Je leert anders te denken en voelen, oefent met gedragsverandering om je leven weer op de rit te krijgen. Tijdens dit traject werken we diepgaand en oplossingsgericht.Het resultaat zal je verbazen.

7 opbouwende sessies of een jaarrond begeleiding op maat

N

methodieken aansluitend bij jouw thematiek

langer nodig? we hebben ook een halfjaartraining: De volgende stap.

Privésessie LOS te boeken

Transformatie massage: rust en energie

Een massage door kleren heen of op de huid. De focus in deze massage is transformatie. Je komt niet alleen voor ontspanning, kalmering of verzachting, maar ook voor verandering, verbetering, verdieping. Kortom transformatie naar heel-zijn. Zodat je de zin in je leven met liefde en daadkracht vorm kunt geven.

los te boeken, 60 min

N

shiatsu-therapie/lichaamsversterkende oefeningen/ademhaling /wetenschap van bewust-zijn

uit te breiden tot een coachingstraject

Privésessie los te boeken

Natuur-coaching: vind je zin

De natuur spiegelt zonder oordeel. Het is makkelijker zien, voelen en weer weten wat werkelijk belangrijk voor je is. Wij coachen je naar de kern, van wat je dwarszit, waar je naartoe wilt, waar je hart voor klopt. Tijdens de natuur-coaching luisteren we diep naar het verhaal dat je wilt vertellen; aan jezelf en de wereld om je heen. Je raakt de stilte in jezelf aan.

los te boeken, 90 min, buiten in het bos of uiterwaarden

N

inner wisdom/natuur-rituelen/verbindingsoefeningen

uit te breiden tot een coachingstraject

waarom liefdevolle coaching naar zelfzorg?

Dankzij onze sessies ontwikkel je vermogens om wél te leven naar wat voor jou betekenisvol en plezierig is.

Relatie sessie los te boeken

Relatie-coaching: verbinding en afstemming

Het is eerlijk gezegd best gemakkelijk om uit elkaar te groeien, om elkaar niet meer te verstaan. Een relatie vergt onderhoud, afstemming en genoeg momenten van verbinding. Onze relatie-coaching is erop gericht weer actief in contact te komen met de levensvonk waarop jullie je relatie hebben willen vormgeven. En stap voor stap zin terug te vinden in jezelf en wanneer dat goed voelt, ook weer in jullie relatie. 

los te boeken

N

deep listening / mind-coaching / compassie-training / wetenschap van het bewust-zijn

jij en je partner of andere relatie

groepstraining 6 maanden

Halfjaartraining: De volgende stap

Je gaat een half jaar aan de slag met jouw zoektocht naar meer … in jouw leven. Op de puntjes vul je je eigen verlangen in. In dat half jaar zien we elkaar in een groep vier keer een dag en je krijgt drie-vijf  individuele sessies tussendoor. Met behulp van oefeningen, meditatie, gesprek, stilte en lol ontdek je waar je werkelijke verlangen zit. De training is erop gericht dat je stappen zet om dit diepe verlangen werkelijkheid te maken in je dagelijkse leven.

4 groepsdagen, 3-5 individuele sessies

methodieken aansluitend bij jouw thematiek, de 7 stappen van zinleving

Max. 10 personen

Geen activiteiten

Nederland, Veluwe

Privé retraite ‘Thuiskomen bij jezelf’

Een groot geschenk aan jezelf. Deze privé retraite laat je even helemaal zijn zoals je graag bent. Rustig, blij, actief, op jezelf en toch in verbinding. Het programma spitsen we toe op jouw vraag en situatie. Er is tijd voor yoga, meditatie, gesprek, massage, sauna en een loslaatritueel tijdens een mooie wandeling. Je kunt kiezen waar je overnacht, hotel, tipitent, yurt, B&B of eenvoudige kamer in het Nivonhuis. Het avondeten wordt bereid, lunch en ontbijt regel je zelf. 

Vanaf 2 dagen, op afspraak

Kamers of kamperen

1-3 personen

Waarom liefdevolle coaching naar zelfzorg?

Acceptatie van jezelf en voelen dat je goed bent zoals je bent

Het mooie van onze aanpak is dat het gaat over inzicht en intuïtie. We combineren wetenschap over bewust-zijn, de menselijke psyche met jouw persoonlijke (lichaams)wijsheid. Dat maakt dat je het ook gaat voelen in plaats van alleen bedenken. En dat zorgt ervoor dat het ook makkelijk beklijft. Om dit proces te begeleiden maken we regelmatig gebruik van 7 stappen. Stappen die je helpen helder te krijgen wat je verlangt, met welke blokkades je te maken hebt, hoe je die kunt ‘wissen’, hoe je kunt ontspannen, hoe je vervolgens ook echt de ruimte kunt nemen om je wensen en verlangens uit te dragen en in je leven in t passen, hoe je vanuit jouw verlangen contact kunt maken met anderen zonder jezelf te verliezen en tenslotte hoe je op een zinvolle manier onderdeel uitmaakt van het grotere geheel. 

Lieve woorden

Wat anderen zeggen over onze liefdevolle coaching naar zelfzorg

Zelf tot de kern komen

Ik vond het een heel organische zuivere manier om in de natuur met jouw begeleiding tot de kern te komen van mijn zielsmissie, de zin die resoneert op een diep weetende laag. Je doet dat op een heel natuurlijke, stromende manier. Open, goed luisterend en invoelend, suggesties doend, helpende vormen aanbiedend, steeds daarbij goed aanvoelend waar je wel wat kon sturen danwel me de ruimte moest laten, zodat ik zelf tot de kern kon komen. Dank je wel, Laura, ik voel me geinspireerd en thuisgekomen in mijn ZIN! 
Annelies


Je oefeningen voor thuis zijn behulpzaam.

Ik weet nog hoe de eerste keer bij jou kwam, ik had tranen in mijn ogen omdat ik je adres niet kon vinden… Ik wilde zo graag hulp hebben met mijn situatie en het was moeilijk deze te vinden. Maar toen ik uiteindelijk toch bij je terecht kwam, merkte ik al snel dat ik bij de juiste persoon was beland. Dankje wel, je hebt me goed verder op mijn pad geholpen. Het is fijn te weten dat er iemand is die me kan steunen, als het echt even niet goed gaat, als ik niet weet ik ‘hoe ik  met bepaalde dingen om moet gaan’ of als ik in ‘ja maar’ of ‘wat als’ vast zit.

Je oefeningen voor thuis zijn heel handig. Je schreef vaak tips en oefeningen voor me op een blaadje, dat hielp me om ermee verder te gaan.
J.D

Echt een goede coach!
Ja! Jij bent echt een goede coach. Ik zit hier een uur met je en je weet mijn hele beeld over de situatie om te draaien, zodat ik weer perspectief heb. Ik weet niet hoe je het doet, maar je creeërt ergens een opening, zodat ik weer nieuw licht op de situatie en mijn aandeel erin krijg.
Angela, Zelfstandige

 

Oordeelvrij en niet-dwingend zonder soft te zijn.
Ja, ik heb meer zin in mijn leven gekregen danzij jouw werk, je massages en de meditaties! En dankzij alles wat ik in het kielzog daarvan ben gaan doen en laten en denken en bewustworden. Want dat vind ik het waardevolste van wat jij brengt: het gaat zoveel verder dan alleen zo’n sessie, je woorden resoneren op een heel prettige, respectvolle manier door in alles wat ik doe. Zonder dwang of oordeel. (wat voor mij heeeeeel belangrijk is). Jouw stem vervlecht zich langzaam met de stem van mijn eigen kern-ik, die weet wat er moet gebeuren. Het is alsof jouw stem die innerlijke stem in mij heeft wakker gemaakt, en steeds weer wakker maakt, zodat die mij kan gidsen. Ik vind het bijzonder dat je zo eclectisch bezig bent. Je biedt een fruitmand aan met mogelijkheden, en ik kan er uit kiezen wat me bevalt. Er zit altijd dezelfde consequente grondtoon onder, die houvast en duidelijkheid geeft en toch is wat je doet ook altijd weer nieuw, waardoor het een boeiende zoektocht blijft, geen routineus riedeltje dat we afdraaien in ons leven. Ik vind echt heel knap en bewonderenswaardig van jou, dat je zo oordeelvrij en niet-dwingend bent, zonder soft te zijn.
Lieke, eindredacteur tijdschrift

Jij kunt dat ook ervaren

technieken van zin-coaching

Lichaamswerk / Shiatsu therapie

Compassie-training

v

Mind-coaching / Socratisch gesprek

Natuur coaching / Shinrin Yoku

Zijnsorientatie / Bewustzijn ontwikkeling

Emotie regulatie

Wat we in het verleden al succesvol aanpakten

 • Omgaan met grenzen

 • Zingeving

 • Traumatische gebeurtenissen (ook in de jeugd)

 • Emotionele instabiliteit

 • Loopbaankeuzes

 • Intimiteit en relaties

 • Rouwverwerking

 • Acceptatie van beperkingen

 • Zelfliefde en zelfhaat

 • Overprikkeling en hooggevoeligheid

 • Te druk voelen in je hoofd

 • Depressie en gedachten over zelfdoding

De focus van onze aanpak is altijd tweeledig:

We doen wat nodig is om je huidige situatie te verbeteren bijv. door je gedrag, denken, gevoelens aan te passen. We hebben hiervoor een groot scala aan oefeningen.

Plus we brengen je weer in contact met iets oorspronkelijks in jou. Wij noemen dat je zin. Iets waar je hart voor klopt, iets wat je energie geeft of betekenis heeft voor jou. Ook daarin begeleiden we je om stappen te zetten zodat je deze hartswensen gaat realiseren, omdat de effecten en resultaten hiervan uiteindelijk ervoor zorgen dat je jezelf en je leven blijvend anders gaat ervaren. Dat je in staat wordt meer je ZIN te leven.

In deze tijd is het niet makkelijk om werkelijk goed voor jezelf te zorgen. De druk om te presteren is enorm. Afleidingen zijn talloos en aanlokkelijk. Weten wat je wil en dat ook nog vormgeven en volhouden lijkt wel onmogelijk. Hoe houd je gezond contact met jezelf en de zin in je leven te midden van zoveel druk, tempo en eisen? Wij laten je ervaren dat het juist NU kan, weten wat je wil en keuzes maken die ZIN hebben voor jou en je leefomgeving.