ZIN-CHALLENGE

Voor een nieuwe manier van leven

dichtbij jezelf blijven

zinleving: een vrolijke, betekenisvolle manier van in het leven staan

Zoek jij ook een nieuwe manier van leven? Eentje met meer verbinding, plezier en ‘ik doe ertoe’. Dan is deze zin-challenge jouw call. “Ik werd meer van mezelf toen ik begon mijn zin te leven.”

Wij zijn geraakt door het feit dat zoooveeel mensen zich moe en eenzaam voelen en moeite hebben om de zin in hun leven te ervaren. Het antwoord is in ieder geval niet meer: nog meer kopen, nog meer aan jezelf werken, nog meer je best te doen wat anderen doen. Het antwoord is je zin leven.

Want wie vandaag haar zin kan leven, heeft morgen meer energie om zin te geven. En als je zin krijgt van de dingen die je doet, dan voelt je leven vervuld. Dan voel je dat jij ertoe doet, dat jouw leven iets toevoegt aan een groter geheel. Dat is een andere manier van leven: dat is zijn vol zin!

Dus ben jij ook klaar met dat je leven leeg, zwaar of als een sleur voelt. Dat je niet weet “waar je het allemaal voor doet?” Join us in de zin-challenge.

 

De nieuwe ZIN-Challenge start

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

meer zin in je leven

veel dichterbij dan je ooit voor mogelijk kunt houden

Wil je nu al aan de slag? Ga er even voor zitten en stel jezelf de oprechte vraag: Waar heb ik nu zin in? Wacht en luister. Kom niet meteen in actie maar luister naar wat je jezelf te vertellen heb. En voel. Je zin is heus voelbaar in je lichaam. Je hart gaat er bijv net een tikkeltje sneller van kloppen of je krijgt er ineens een blij gevoel van. Of een diepere rust komt over je als je je openstelt voor je hart en je zielsverlangens. Daar vertellen we je ook meer over in de challenge.

Is het lastig om een antwoord te vinden? Komt er niets op, blijft er radiostilte of blokkeer je? Dan is de challenge zéker wat voor jou. Meer je zin leven is als de olie in een machine. Je leven gaat gewoon meer stromen en beter lopen als je aansluiting vindt bij waar jouw hart voor klopt. 

Lees hieronder verder wie wij zijn. En meld je hier snel aan voor de leuke én zinvolle zin-challenge!

Ga jij deze challenge met ons aan?

Onze vraag aan jou: Krijg jij zin van de dingen die je doet, van de mensen met wie je bent? Lukt het jou om de dingen te doen die zinvol zijn, voor jou, voor anderen of ook voor de aarde? Lijkt het je wat om meer te gaan leven vanuit wat werkelijk goed voelt voor jou?

Doe dan met ons mee! Het is zo simpel. Schrijf je hier in en vanaf blauwe maandag starten we onze challenge: 7 dagen lang krijg je een kleine opdracht van ons. Het doel is om meer in contact te komen met je persoonlijke drive en beter te begrijpen hoe jij met meer zin kunt zijn. Dat is namelijk niet alleen goed voor jou, maar ook voor de andere bewoners van deze aardbol. Jij blijer?  Wij nog veel blijer.

Schrijf je vrijblijvend en gratis in

Wil jij het goed hebben met jezelf? Feeling krijgen met je hartswensen en voelen dat jouw leven ertoe doet? Dan is deze zin-challenge jouw call.

Misschien weet je het al lang maar doe je het niet. Misschien ligt het verstopt onder een laag verlegenheid (daar weet ik alles van!). Misschien ontken je het uit angst. Misschien denk je dat je het niet waard bent. Misschien heb je de zoektocht naar jezelf al opgegeven of weet je simpelweg niet waar te beginnen.

Dan is hier JOUW CALL! Schrijf je hier in en doe mee.

Subscribe

* indicates required

de ZIN-challenge

Wie vandaag haar zin kan leven heeft morgen meer energie om zin te geven

Laura is oprichter van ZIJN VOL ZIN en ZINSTITUTE en het zeven stappen model van zinleving. Via deze organisaties worden mensen en bedrijven ondersteund in het vinden en beleven van zin. In het werk, prive, relationeel. 

Laura Jonker

ZIJN VOL ZIN

Martijn is oprichter van Mindcelium. Een platform dat mensen helpt in het creëren van een verbinding met zichzelf, de natuur en andere mensen, door het doen van bekende en minder bekende activiteiten.

Martijn

Mindcelium

Wacht niet langer en meld je aan voor zeven dagen meer ZIN!