ZIN challenge

De nieuwe Challenge start

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ga jij deze challenge met ons aan?

Vanuit verbinding ZIJN en meer gaan DOEN waarvoor je HIER bent. Beginnen met 7 kleine stapjes. Juist in een tijd dat iets moeilijk lijkt te zijn: schrik er niet voor terug om je met jezelf te verbinden en ontdek hoe je kracht kunt halen uit je ZIN.

Waarom? Omdat het leven het meest waardevolle is, wat je ooit is overkomen! Wij hopen een vonkje in je wakker te maken, waardoor je meer ja zegt tegen je leven. 

Wat ga je doen? Je schrijft je in en krijgt 7 dagen lang, elke dag vanaf de komende woensdag een mailtje van ons, met een kleine ZINspirerende tekst, met de challenge voor de dag en een aantal voorstellen voor oefeningen. 

Iedere dag nemen we een video op met hartstikke leuke èn serieuze inhoud. Gewoon vanuit huis of tuin en let ajb niet al te veel op de beeld en geluidskwaliteit. ZIN in? Wij wel!

Het kost je niets en levert je hopelijk een nieuwe portie levensvreugde op. Ook in deze tijd…

Want? ZINleving is gewoon ontzettend mooi. Het is voor jezelf fijn, maar het brengt ook het mooiste in jou de wereld in. En daar wachten we met zijn allen op. Toch? 

Leuk dat je mee doet met de challenge

* indicates required
zinleving

Ik noem mezelf voor de grap een Zinfluencer. Iemand die dol is op doen waar ze zin in heeft en daarmee anderen ZINspireert om meer (van) zichzelf te zijn en houden.

Laura Jonker

Ik ben student en coördineer een improvisatietheatergroep. Eigenlijk is mijn   beroep gewoon ZIN. Wil jij ook creatief zijn om je levensvreugde te vinden?

Johanna Schröder

Wacht niet langer en meld je aan voor zeven dagen meer ZIN!

X
X