Ik ben…

Ir. Laura Jonker en sinds mijn twintigste houd ik me bezig met bewust leven. Ik ben liefdevol, positief en sta met beide benen op de grond. Als initiatiefrijk, actief en enthousiast mens, geliefde en moeder van drie jongens geniet ik van het leven en kan ik met een vol hart zeggen: Ik ben vol zin! Die levendige sprankeling geef ik door in mijn werk.

Achtergrond

De 5-jarige universitaire studie bosbouw te Wageningen en de 4-jarige HBO-opleiding tot iokai-shiatsu-therapeut te Amsterdam brachten mij prachtige papiertjes. De kracht van mijn werk ligt echter voornamelijk in levenservaring en consequente toewijding aan zelf-bewust-zijn en ZIN, de combinatie van plezier, voldoening en zingeving. 

In verschillende retraites, cursussen en opleidingen heb ik geleerd om te werken vanuit bewust-zijn. Op mijn reis naar Tibet waar ik o.a. Mount Kailash op 5600 meter omcirkeld heb, heb ik mijzelf volledig aanvaard. In 2018 werd mijn 3-delige ZIN helder (voor mezelf, voor anderen en voor de wereld. Sindsdien heeft ZIJN VOL ZIN de betekenis gekregen die ik nu aan anderen kan doorgeven. 

Werkervaring

* In mijn werk als sociaal onderzoeker oa in Bolivia heb ik leren kijken en luisteren en me verbonden met inheemse volkeren en de natuur.
* In mijn werk als communicatie-adviseur bij een adviesbureau heb ik leren verwoorden en een positieve boodschap brengen.
* In mijn werk als preventief lichaamsgericht therapeut bij het GGZ Centrum Wageningen heb ik leren werken onder intensieve omstandigheden en geleerd dat pijn en trauma’s een ingang zijn tot zelfliefde.
* In mijn werk als meditatietrainer bij oa GGZ,  een sportschool en in mijn eigen ZINTRE heb ik geleerd dat stil-zijn echt heel gezond is.
* In mijn werk als eigenaar van een biologische winkel met theeterras en workshopzolder heb ik geleerd dat alles mogelijk is, wanneer je ervoor gaat. 
* In mijn werk als initiator van stichting en organisator van festival Lokale Schoonheid heb ik geleerd dat het fantastisch is om samen te werken aan een droom. 
* In mijn werk als moeder, heb ik geleerd dat liefde en compassie oneindig zijn, en bouwstenen zijn voor iedere zinvolle dagelijkse bezigheid. 

In mijn werk als inspirator, coach en meditatietrainer in ZIJN VOL ZIN val ik samen met alle vorige werkervaringen. Ik kan nu in mijn werk 100% mezelf zijn, altijd en overal. 

Ik zet al mijn werkervaring, levenservaring en kwaliteiten in om jou te begeleiden, op de shiatsumat, in het bos, op het meditatiekussen, al wandelend of theedrinkend en luisterend naar jouw verhaal. Voel je gerust welkom!

Missie

Zoveel mogelijk mensen begeleiden naar ZINLEVING: het verwoorden, belichamen en beleven van ZIN in je leven, zodat je dagelijks plezier, voldoening en zingeving ervaart, ook wanneer het niet meezit.

Visie

Ieder leven is van zichzelf zinvol en heeft zin: het is aan jou als mens om je levensdoel te gaan leven, dat te gaan doen waar je zowel blij van wordt als waar je de wereld een stukje mooier mee maakt. 

 

Reacties op mijn werk

“Ik vind het ontzettend bijzonder wat jij in mensen teweeg weet te brengen.”
“Je meditatie geeft echt rust, wat extra’s wat ik maar lastig onder woorden kan brengen!”
“Ik ben ernorm geholpen in mijn zoektocht naar mentale en fysieke rust.”
*Mijn zin helpt me bijna iedere dag om de focus te houden op wat goed is voor.”
“Ik blijf beter bij mezelf zowel in gevoel als doen.”
“Ik kan meer leven vanuit acceptatie van wat is.”
“Zo ontspannen, geweldig goed bevallen!”
“Jij hebt duidelijk bijgedragen in het proces dat ik nu kan rusten in wie ik ben.”
“Mijn lichaam is sterk en krachtig geworden.”
“Je geeft veel ruimte voor eigen inbreng.”
“Je brengt de lessen met humor, dat helpt me relativeren en accepteren.”
“Heel veel dank!!!”
“Ik voel me in balans na de behandeling.”
“Je hebt een fijne stem en geeft veel persoonlijke aandacht”.
“De workshop gaf woorden aan mijn hartenpad, dat geeft me rust en richting.”
“Je lessen zijn liefdevol, ziend, omarmend.”

Gebruikte werkwijzen

 

Gesprek; diep luisteren en afstemmen, doorvragen naar je motivaties en verlangen, omdenken, gedachten ordenen en transformeren, verbindende communicatie

Lichaamswerk; (shiatsu)massage, bewegingsoefeningen uit Chinese Yoga, kracht en centreer oefeningen, oefeningen voor je hart, zelfmassage voor bewustwording van lichaam(sgrenzen).


Meditatie: stilte- en geleide meditaties, actieve bewustzijn ontwikkeling, zelfcompassie.


Bosbezinning: wandelingen, oefeningen die je weer in verbinding brengen met je eigen natuur.


Werken met Helderheid: een tool die je van wens naar realisatie brengt, je werkt met informatie uit je onderbewustzijn.

X
X