Welkom bij ZINSTITUTE

Dé ontmoetings- en opleidingsplek voor ZINzoekers.

Schrijf je gratis en vrijblijvend in.

Gratis en betaalde cursussen

Wekelijks meedoen met meditaties

Zinspirerende filmpjes

Leuke ontmoetingen met anderen

Wat is ZINSTITUTE?

ZINSTITUTE is een open community waar we kennis delen over zinleving, zodat zoveel mogelijk mensen ervaren hoe je op een plezierige manier betekenis geeft aan je leven. Ieder leven is van zichzelf zinvol. En je bent vrij om jouw ZIN in het leven te ontdekken en voluit te leven, alleen en/of samen voor anderen en de aarde.

Coach

Wil jij angst, frustratie en andere emoties kunnen transformeren naar zelfliefde, acceptatie en vertrouwen? Wil je ook met meer rust en ontspanning doen wat je leuk vindt? Heb je genoeg van jezelf telkens vergelijken met anderen en voelen dat je niet goed bent zoals je bent?
Boek een proefsessie en ik laat je de oerkracht van je ZIN ervaren! Dat is niet alleen zinvol voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen én de aarde.

Laura Jonker

Ik begeleid je met meditatietraining, in een retraite in de natuur of een zelfzorgtraject naar liefde, rust en meer ZIN in je leven. Dat noem ik zinleving.

ZINSTITUTE niveaus

ZINSTITUTE werkt met drie deelnameniveas. Schrijf je gratis in en doe gelijk mee met de ZIN challenge. Laat je wekelijks ZINspireren door nieuwe video’s, podcasts en tips. Sluit je voor €15,- per maand aan bij de online meditatiegroep en volg cursussen en retraites. Of verdiep je ZIN nog meer en blijf onbeperkt lid voor de rest van je leven!

Niveau 1: ZIJN

meditatie in wageningen

 GRATIS

Een gratis lidmaatschap waarbij je toegang krijgt tot de podcasts met positieve aandachts-oefeningen, af en toe een video en leuke posts over zelfzorg, of retraite

Niveau 2: VOL

zijn vol zin zelfzorg massage

€ 30,- per maand

Hetzelfde als pakket ‘ZIJN’. Plus je kunt 4 x per week meedoen met live / online meditaties. Je krijgt toegang tot alle meditatievideo’s, inclusief  15 minuten persoonlijke begeleiding op maat.

Niveau 3: ZIN

€ 450,- PER JAAR

Hetzelfde als pakket ‘ZIJN’ en ‘VOL’. Plus je kunt kiezen tussen meedoen met een extra cursus of 4 uur persoonlijke begeleiding per jaar, zelf te verdelen in per jaar/maand.

Ervaringen van anderen over ZIJNVOLZIN

Wij krijgen veel leuke reviews voor onze meditatiecursussen, retraites en zelfzorgtrajecten. Hoe dat komt? Omdat we gewoon altijd heel veel ZIN hebben om jou een stapje verder op weg te helpen.

Laura is de meest bevlogen en krachtige hulpverlener die ik ken. Ze is open en eerlijk en werkt vol vanuit haar intuïtie. Dit maakt dat ze snel tot de kern komt. Zelfs bij de meest vastzittende klachten, krijgt zij beweging. Cliënten voelen zich zeer gesteund en gesterkt in hun eigen kracht. Zij geven aan dat ze meer ruimte en vertrouwen ervaren na sessies bij Laura.

A. van Harn, Directeur, GGZ instelling

“Het zelfzorg abonnement heeft me de afgelopen drie maanden enorm geholpen. Door met Laura’s hulp liefdevol te kijken naar mijn gevoelens, gedachten en angsten kom ik steeds dichter bij mezelf. Mezelf dagelijks vragen: ‘Waar heb ik zin in?” brengt me in contact met mijn eigen energie. Hierdoor zie ik weer wat ik wel en niet leuk vind. Door daar gehoor aan te geven herstelde ik snel.”

Niels H. Student

Bij de psycholoog viel alleen een kwartje. Bij jou een rijksdaalder. Heb ik meer ZIN gekregen in mijn leven? Een volmondig JA! Ik heb stappen durven zetten na het (her)kennen van mijn mateloze interesse. Jouw sessies hebben me naar mijn kern van mijn ZIN gebracht, en dat merk ik iedere dag!

Laura B. Universitair docent, WUR