Soort Activiteit Stiltedag

Een stiltedag in het bos op de prachtige veluwe, om van de ‘doe-modus’ naar de ‘zijn-modus’ te gaan. Check data www.bosklooster.nl

stiltedag

Een stiltedag is een dag om door middel van stilte aandacht en tijd vrij te maken voor jezelf. Om even vanuit de ‘doe-modus’ naar de ‘zijn-modus’ te gaan. Tijdens deze dag laat je je smartphone, prikkels en drukte van het dagelijks leven voor wat het is. Met een fijn programma kom je tot rust en weer terug bij het vertrouwen dat je goed bent zoals je bent.

  • Start 09.30 einde 16.00
  • Inclusief lunch, drinken en wat lekkers
  • Max. 10 personen

in de natuur

Op een prachtige locatie in het bos en met behulp van verschillende mindfulness oefeningen krijg je de gelegenheid om kennis te maken met hoe het is om een dag voor het grootste gedeelte in stilte door te brengen of om je eigen beoefening te verdiepen.

Tijdens de stiltedag in de natuur kom je dan ook losser van gedachten over jezelf of een ander. Wandelend langs het water van de Renkumse Beek (dit beekdal is zó mooi), zittend met je rug tegen een boom,  kom je weer terug in je lijf, in de ruimte van je hart en uit je hoofd.

Mindfulness ofwel leven met aandacht

Mindfulness is een oeroude techniek vertaald naar het heden. Je neemt waar wat er gebeurt, aan gedachten, aan gevoelens, aan fysieke impulsen. Tijdens de stiltedag begeleidt mindfulnesstrainer Martijn Duijts je om je dieper te verbinden met je aandachtsbeoefening. Het is niet noodzakelijk, maar het heeft de voorkeur als je eerder een Mindfulness training gevolgd hebt of ervaring hebt met mediteren.

Huidige maand

september

zon08sep10:00zon16:00Stiltedag 8 september 2024Thuiskomen bij je natuurlijke zelf