maart, 2021

Dit evenement komt vaker voor

woens10maart19:0020:00Evenement geweestSilent Mindfulness woensdag 19.00fijne, rustgevende meditatie in groepsverband19:00 - 20:00

Activiteit details

Meditatie verbindt je weer met je ZIN. Je zelfbewustzijn groeit. Je kunt diepgaand tot rust en inzicht te komen. Hierdoor kun je blijven focussen op wat voor jou passend is. Je oefent in liefdevol aanwezig zijn bij jezelf. Het samen ‘zitten’ met anderen maakt dat makkelijker, bovendien biedt het vertrouwen.

Je blijft zonder vooringenomenheid of oordeel en zo krijg je een gezond inzicht in je patronen. De stilte helpt je om vriendelijk ruimte in te nemen, niet alleen op het meditatiekussen, maar ook in je eigen leven.

Mijn werkwijze is toegankelijk en diepgaand, krachtig in eenvoud. Gevormd door Japanse ZEN, gemarineerd in Tibetaanse wijsheid, gericht op het beleven van jezelf als eenheid, is mijn werkwijze traditioneel hedendaags!
Inhoud van een les.
 
*Lichaam opwarmen, ontspannen, gronden.
*Begeleide meditatie 
*20 min zitten in stilte

“Je meditaties geven echt rust en wat extra’s dat ik niet meteen kan benoemen”. Je hebt me enorm geholpen in mentale en fysieke rust“ “Je hebt een bijzonder fijne stem om naar te luisteren.”

Mijn advies: wil je de effecten van meditatie werkelijk meemaken, geef jezelf zeker 3 keer, maar het liefst een tiental keer om het te proberen!

Kosten
Proef meditatie: 7,50 euro.
Proefmaand: 25 euro.
Individueel gesprek: 15 euro
overmaken op NL27BUNQ2290816957 tnv ZIJN VOL ZIN

Na de proefmaand kies je je abonnement:
Maand: 30 euro
Halfjaar: 175 euro
Jaar: 340 euro
Meer of minder te besteden? Geef een bijdrage naar draagkracht. 

Meer

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 20:00

Locatie

ZINTRE

Gen. Foulkesweg 37, 6703 BL Wageningen

Boekingen sectie

Boekingen niet meer te verkrijgen.!

X
X