ZIN festival 25-26 juni

zat25juni(juni 25)11:30zon26(juni 26)16:00ZIN festival 25-26 juniweekend niets hoeven of moeten, en vooral onbekommerd 'zijn'

zin festival

Activiteit details

Heb jij ook zon zin in … gewoon zin in … zijn? 

We moeten al zoveel van onszelf: leren, groeien, succes hebben, geld verdienen, alles netjes op orde hebben, geluk vinden, het beste leven leiden. Poeh. Wij zijn daar even klaar mee. En wij willen zijn!!! Gewoon even niets behalve zijn. 

Met onszelf, onze partners, onze kinderen, vrienden. Met de natuur. Met elkaar. En met jou dus! En daarom organiseren wij het ZIN festival.

25-26 juni wordt ons gezamenlijke ZIJN-feestje voor ZINLEVERS.

zin festival
Voor iedereen jong van hart

Je bent van harte welkom op een prachtcamping in de stilte van de Drentse natuur. De camping grenst aan een stiltegebied. 

Er is een idyllisch zwemmeer, een buitenkeuken, heerlijke hangplekken en verschillende kampvuurplekken. Dus pak je tent en kom met ons ZIJN! 

Gaan we dan een weekend lang niets doen? 

Ja en nee. Je kunt van alles doen, waar je maar zin in hebt en wat zinvol voelt. Samen koken, kampvuur maken, wandelen, ontdekken, zwemmen, lezen, hangen, dansen, mediteren, muziek maken, yoga, gezellig kletsen of stil-zijn. Er hoeft niets en er kan een heleboel.

Wij organiseren op vaste tijden ZIN-sessies, bedoeld om je meer in contact te brengen met je ZIN, waar je blij van wordt en waar je betekenis in vindt. Er zijn intekenlijsten waarop iedereen zijn/haar activiteiten kan aanbieden. Er zijn genoeg mensen die hun gave met jou willen delen. Ook jij kunt anderen meenemen in wat jij leuk vindt.

Wij faciliteren de basis en de ZIN maken we samen! 

Zin festival
Laat het vonkje in je hart weer ‘aan’ gaan.

Zinsessies en activiteiten

In onze ronde groepstent of buiten met onze blote voeten in het gras, zullen wij op vaste tijden ZIN-SESSIES geven, sessies waar jij en je zin van AAN gaat.

Wil je zelf een zinvolle activiteit aanbieden? Leuk, dat kan ook altijd!

Er hangen hiervoor inschrijflijsten op een centrale plek. Je activiteit kan lekker buiten zijn of in de groepstent. Je kunt op de camping blijven of iets organiseren in het bos. We vinden het wel fijn als alle activiteiten gratis blijven.

Hoe werkt het? 

Je betaalt een basisbedrag per aanmelding voor de organisatie. Daarnaast kun je besluiten om zelf eten te koken of mee te doen met de gezamenlijke maaltijden. 

We bieden 3 tarieven aan:

  • Basis ZIN. Je krijgt deelname tot alle activiteiten. Je eten en de camping betaal je zelf. € 97
  • Extra ZIN. Je krijgt deelname tot alle activiteiten. Je eet mee en wij betalen de camping. Je helpt ons wel hier en daar met koken of afwassen. €135
  • Volop ZIN. Je krijgt deelname tot alle activiteiten. Je eet mee en wij betalen de camping. Je krijgt een persoonlijke sessie om je ZIN te hervinden. Je helpt ons wel hier en daar met koken of afwassen. €189
  • Iedereen ZIN. We verwelkomen graag hele geZINnen! Neem even met ons contact op, voor een aangepast tarief met korting voor jouw hele geZIN. We houden graag rekening met jou persoonlijke gezinssamenstelling.

Wij zorgen voor de boodschappen, we maken met z’n allen de vegetarische /veganistische maaltijden en doen samen de afwas. 

Meer weten over de organisator:

Meer weten over het festival

Meer

Tijd

25 (Zaterdag) 11:30 - 26 (Zondag) 16:00

Locatie

Natuurcamping de Uelenspieghel

Winkelsteeg 5, 7975 PV Uffelte

Boekingen sectie

Boekingen niet meer te verkrijgen.!