VOOR JOU

#meer zin in je leven

wat zijn vol zin jou gratis aanbiedt

een dagelijkse portie zinleving

21 dagen challenge online

meer zin in je leven challenge

GRATIS VOOR JOU

Online iedere dag een korte zinspiratie-video en een oefening. Zo breng ik je in contact met zinleving en de stappen die je helpen om meer je zin te leven. 

Live webinar

zijn vol zin webinar laura jonker

Gratis voor jou

Eens per maand geef ik een gratis webinar waarin ik je meeneem naar jouw zin. Dat waar jij energie van krijgt, dat wat je in overvloed hebt en waar je de wereld een stukje mooier mee maakt. 

E-book #meer zin in je leven

gratis e-book #meerzininjeleven

Gratis voor jou

In dit e-boek vertel ik je over de drie niveaus van meer je zin leven. Ik geef je achtergrond informatie en zinspireer je met tips en oefeningen.

Ga jij de challenge met ons aan?

Krijg jij zin van de dingen die je doet, van de mensen met wie je bent? Lukt het jou om de dingen te doen die zinvol zijn, voor jou, voor anderen of ook voor de aarde? Lijkt het je wat om meer te gaan leven vanuit wat werkelijk goed voelt voor jou?

Doe dan met ons mee! Het is zo simpel. Schrijf je GRATIS in bij ZINSTITUTE. Dan krijg je 21 dagen lang een filmpje en een oefening. Het doel van de challenge is om meer in contact te komen met je persoonlijke drijfveren en beter te begrijpen hoe jij met meer zin kunt zijn. Dat is namelijk niet alleen goed voor jou, maar ook voor de andere bewoners van deze aardbol. Jij blijer? Wij nog veel blijer.

Na aanmelding

Download in jouw appstore de app van HUDDLE E-learning. Klik na openen op het ZINSTITUTE icoontje linksboven.

De challenge en het e-book plus een aantal oefeningen en filmpjes staan voor je klaar. 

Dit is JOUW CALL! Schrijf je hier in en doe mee.

meer zin in je leven

veel dichterbij dan je ooit voor mogelijk kunt houden

Wil je nu al aan de slag? Ga er even voor zitten en stel jezelf de oprechte vraag: Waar heb ik nu zin in? Wacht en luister. Kom niet meteen in actie maar luister naar wat je jezelf te vertellen heb. En voel. Je zin is heus voelbaar in je lichaam. Je hart gaat er bijv net een tikkeltje sneller van kloppen of je krijgt er ineens een blij gevoel van. Of een diepere rust komt over je als je je openstelt voor je hart en je zielsverlangens. Daar vertellen we je ook meer over in de challenge.

Is het lastig om een antwoord te vinden? Komt er niets op, blijft er radiostilte of blokkeer je? Dan is de challenge zéker wat voor jou. Meer je zin leven is als de olie in een machine. Je leven gaat gewoon meer stromen en beter lopen als je aansluiting vindt bij waar jouw hart voor klopt. 

Lees hieronder verder wie wij zijn. En meld je hier snel aan voor de leuke én zinvolle zin-challenge!

21 dagen #meer zin in je leven challenge

Wie vandaag haar zin kan leven heeft morgen meer energie om zin te geven