Tijd voor zinleving! 11 feb

vrij10feb07:13vrij07:13Tijd voor zinleving! 11 feb

bosklooster stilte retraite in de natuur tijd voor zinleving dag buiten in de natuur programma quadenoord

Activiteit details

Een dag buiten in de natuur, dichtbij jezelf.

Je leeft je leven. Soms gaat t lekker, soms denk je mwah… Je doet je ding en toch voelt het niet helemaal bevredigend. Misschien heb je een (latent) gevoel van binnen van verdriet, frustratie, ongemak of angst. Je mijmert over hoe het eigenlijk zou willen, je werk, je relatie of je eigen zelfzorg, maar het lukt je nog niet om daar te komen. Toch wil je wel graag een stap zetten, maar waar begin je? En hoe begin je? Het is tijd voor zinleving!

Tijd voor zinleving!
Tijdens deze dag buiten in het bos, in onze fantastische tent met houtkachel nemen we je mee naar buiten én naar binnen. We nodigen je uit goed te gaan voelen, luisteren en weer een stapje te zetten naar een nieuwe manier van leven. Daardoor verstevig je je fundament voor een leven vol betekenisvol plezier. We hebben een naam bedacht voor deze nieuwe manier van zijn: zinleving. Volgens ons is het de hoogste tijd voor zinleving!

Wat is zinleving?

Zinleving is ons antwoord op het nog steeds toenemend aantal mensen dat zich voorbij loopt, zich depressief voelt, stress ervaart of erger. Wij pakken dan ook het probleem aan bij de kern, door met je naar buiten te gaan en naar de bron van jouw zijn te gaan: je zin in dit leven. Meer doen waar je zin in hebt, gaan ontvangen waar je zin van krijgt en zingeven aan de wereld om je heen, dát biedt pas echte vervulling. Ook als je niet gelooft in een diepere betekenis van het leven, dan nog heeft jouw leven zin. Het is tijd dat je daar meer naar gaat leven. Het is Tijd voor zinleving!

stilte retraite in de natuur tijd voor zinleving programma quadenoord
Tijdens Tijd voor zinleving! ben je met gelijkgestemden, lekker buiten en doe je positieve energie op.

Dus kom en ervaar het zelf tijdens deze dag. Wat je kunt verwachten:

  • Rust
  • Stilte
  • Jezelf weer voelen
  • Met elkaar zijn en delen over wat er toe doet
  • Natuur
  • Focus op wat jou verder helpt
  • Goed eten
  • Bewegen

Een dag om te onthouden
Tijdens Tijd voor zinleving! krijg je (weer) voeling met je diepere drijfveren en het betekenisvolle plezier dat je kunt ervaren als je meer gaat leven vanuit je zin. Doordat we buiten zijn, en niet binnen vier muren, ga je ervaren hoe je weer dichter bij jezelf komt. We bieden je praktisch haalbare stappen zodat je zelf jouw leven kan creëren dat aansluit bij je zielsverlangens en ook nog gezond is voor jou en je leefomgeving.

Tijdens Tijd voor zinleving! is er ruimte voor plezier en een goed gesprek

Mijn volgende stap

Tijd voor zinleving! staat als activiteit op zichzelf én je kunt het zien als een opstap naar een nieuwe manier van leven. Daar begeleiden we je graag bij. Daarom kun je na deze dag bijvoorbeeld meedoen aan de reset-yourself retraite of doorgaan in het traject mijn volgende stap. Je kunt ook kiezen voor een persoonlijk coachingstraject.

Ruim 10 jaar ervaring
Wij van ZIJN VOL ZIN zijn gespecialiseerd in het creëren van een leven dat voor jou persoonlijk fijn is, maar waar ook jouw omgeving van kan meegenieten. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de valkuilen, we weten dan ook als geen ander hoe je de uitdaging aan kan gaan om goed voor jezelf te zorgen en het toch realistisch en praktisch toepasbaar te maken voor jouw dagelijkse leven. Je hele leven hoeft dus niet op zijn kop, als je meer wilt gaan doen wat bij je past.

Solide basis
Ten eerste hebben we onze programma’s gebouwd op onze eigen zoektocht. Daarnaast gebruiken we kennis uit de neuro-wetenschappen en psycho-sociale ontwikkeling, ecologie. Ten derde schakelen we waar nodig andere experts in om je te begeleiden, bijvoorbeeld in de tak van sport, voeding.

Onze passie
Het is onze passie om onze kennis en ervaring door te geven: want hoe meer je met zin kunt leven, hoe meer je voelt dat jou leven werkelijk iets kan betekenen voor anderen. Als je zelf goed voor jezelf zorgt, geef je vanzelf betekenisvol plezier door aan de wereld om je heen.

Programma
Tijd voor zinleving!

10.30 ontvangst, welkom, gronden in je verlangens
11.30 stilte en meditatie: thema volop jouw zin mogen leven
12.15 beweging en loskomen, lachen en loslaten
13.00 lunch en wandeling
14.30 jouw volgende stap, wat kan dat zijn?
15.30 deelronde, vragen, afscheid
16.00 weer naar huis

kampvuur tijdens stilte retraite in de natuur zijn vol zin tijd voor zinleving buiten in de natuur quadenoord
Tijdens Tijd voor zinleving! bieden we je een fijne bedding om simpelweg te zijn vol zin

Tot rust komen
In onze donkere yurt met houtvuur is het stil, warm en veilig. De tent staat op een prachtplek aan de rand van een natuurgebied en bos. De locatie is van alle gemakken voorzien (ook een sauna) en tegelijkertijd brengen we je terug naar de basis, naar de grond, de natuur, naar het simpele zijn-met-jezelf.
Wordt het tijd dat je volmondig ja! zegt tegen jezelf en de zin in je leven? Voel je hier wat bij, aarzel dan niet en geef jezelf dit kado. Tijd voor zinleving!

Praktisch

Locatie: Quadenoord 6 te Renkum aan de zuidelijke kant van de Veluwe
Er zijn voldoende parkeerplaatsen.
Bijdrage: 67 euro incl lunch, koffie en thee en wat lekkers
Kleding: Trek afhankelijk van weer makkelijk zittende en voldoende warme kleding aan.
Schoeisel: Trek schoenen aan waar je fijn op kunt lopen.
Extra: Neem als het koud is, graag een dekentje mee.
Dieet: Geef eventuele dieetwensen graag door bij de opmerkingen.

Wil je meer weten over onze tent op deze prachtplek naast het bos op landgoed Quadenoord, zie www.bosklooster.nl

Meer

Tijd

(Vrijdag) 07:13 - 07:13(GMT+01:00)

Locatie

Lagendijk Training op Landgoed Quadenoord

Quadenoord 6

Boekingen sectie

Boekingen niet meer te verkrijgen.!