Stilte retraite in de natuur 19-21 juli 2021

maan19juli(juli 19)15:30woens21(juli 21)15:30Stilte retraite in de natuur 19-21 juli 2021zet positieve stappen in je ontwikkeling15:30 - 15:30 (21)

stilte retraite in de natuur

Activiteit details

Stilte retraite in de natuur om te ontspannen, aan te sterken en jezelf terug te vinden. Met meditatie en yoga in het bos. 

In de WONDERE WERELD van de stille, niet-oordelende natuur opent je innerlijke wereld zich, je kunt jezelf ervaren zoals je werkelijk bent, één met een ervaring van simpelweg ZIJN. Wil je weer bij je gevoel komen? Wil je liefdevol voor jezelf zijn? Is het tijd om een diepgaand positieve stap te zetten in jouw ontwikkeling? Dit stilteweekend in de natuur zal je zeker helpen om in jouw stroom te komen en je ZIN te vinden. 

*Je slaapt op een sober ingerichte kamer van het Nivonhuis op de Veluwe met uitzicht op het bos, of in je eigen tent in het bos.
*Vanuit een groepstent in het bos volg je het stille programma.
*We wandelen iedere dag door het bos, langs de prachtige Renkumse beek, of richting de weidse heide om de natuurlijke stroom in jouw leven op gang te brengen.
*We volgen een rustige en diepgaande dagopbouw, met meditatie, yoga, reflectie, zelfcompassie en genoeg tijd voor jezelf.
*Het vuur in de tent helpt ons oude patronen te transformeren en naar anderen te delen over wat ons bezighoudt.
*We sluiten de dag af met
 rustige livemuziek (harp en hangdrum) en meditatie.
*Maaltijden zijn vegetarisch/veganistisch.

Deze stilte retraite in de natuur zal je zeker helpen om te bouwen aan het vertrouwen dat je je hoe dan ook, je eigen weg bewandelt. 

Wat: Een retraite op een schitterende plek in het bos op de Veluwe aan het Renkums beekdal. Tijdens de retraite wordt er zo min mogelijk gesproken en bij voorkeur geen telefonisch contact met de buitenwereld onderhouden. Dit om te voorkomen dat je te veel in je hoofd blijft zitten, terwijl je juist nu je aandacht naar binnen wilt richten, om te voelen wat er is en wat je nodig hebt. Rond het vuur maken we wel ruimte om te delen, alleen als je dat wilt.
Overnachten: Je verblijft in een sober ingerichte privé kamer in het Natuurvrienden Huis de Bosbeek, of in je eigen tent als je dat fijner lijkt. Dit huis is bedoeld voor natuurliefhebbers. Er zullen in deze tijd van het jaar ook gezinnen verblijven. 
Programma: dagelijks 2x meditatie en yoga, 1 wandeling, reflectie, muziek en vrije tijd. Van dinsdag- woensdag houden we een deelcirkel rond het vuur.
Wanneer: maandag 19 juli 15.30 – woensdag 21 juli 15.30 2021
Waar: Het Nivonhuis de Bosbeek in Bennekom
Kosten: de investering in jezelf 295 euro als je overnacht in je eigen kamer of 250 euro als je overnacht in je eigen tent: Je bijdrage is incl. alle sessies, heerlijk eten, kampvuur. Beddenlinnen /handdoek kun je op locatie bijhuren voor 7,- / 2,50
Wie: max. 8 deelnemers
Begeleiding: Laura Jonker (geeft al 6 jaar retraites) en Stéphane Morin (heeft een eigen houtatelier en is kapper, hij kan heerlijk koken). Ze zijn getrouwd. Met het bosklooster laten zij hun gezamenlijke liefde voor het bos, de liefdevolle aard van de mens en elkaar tot leven komen. En dat werkt aanstekelijk!

Meer informatie over het bosklooster:
www.bosklooster.nl

Meer informatie over mijn meditaties:
www.zijnvolzin/aanbod/meditatie

Andere data:
https://zijnvolzin.nl/aanbod/retraite/

Afhankelijk van je situatie vind je antwoorden op vragen als:
Hoe kan ik ontspannen
Hoe kan ik mezelf accepteren
Hoe kan ik liefdevol met mezelf omgaan
Hoe vind ik meer rust en ruimte
Hoe ben ik minder gestresst
Hoe kan ik tevreden zijn met mezelf
Hoe kan ik tot rust komen
Hoe ben ik meer tevreden
Hoe kan ik beter luisteren naar mijn gevoel
Hoe kan ik beter luisteren naar mijn lichaam
Hoe kom ik uit mijn hoofd
Hoe vind ik meer innerlijke rust
Hoe blijf ik meer in contact met mijzelf
Hoe laat ik me minder afleiden
Hoe houd ik focus

Meer

Tijd

19 (Maandag) 15:30 - 21 (Woensdag) 15:30

Boekingen sectie

Boekingen niet meer te verkrijgen.!