juni, 2021

vrij18juni(juni 18)15:30zon20(juni 20)15:30Stilte Retraite 'Adem de Wildernis' in de Ardennen 18-20 juni 2021Zet positieve stappen in je ontwikkeling15:30 - 15:30 (20)

stilte retraite in de Ardennen

Activiteit details

Een actieve stilte retraite in de Ardennen, met yoga en meditatie in het bos. Ga mee gronden, ontspannen en kom op adem in de prachtige wildernis van de Belgische Ardennen.

In deze retraite verblijf je veel buiten in de stille, niet-oordelende natuur. Je innerlijke wereld opent zich, je kunt jezelf ervaren zoals je werkelijk bent, één met een ervaring van simpelweg ZIJN. Is het tijd om een diepgaand positieve stap te zetten in jouw ontwikkeling? Deze rustgevende stilte retraite in de Ardennen zal je zeker helpen om in jouw stroom te komen en je ZIN te vinden.

*Je slaapt in de oude pastorie in Hodister in een privé / gedeelde kamer, of op de slaapzolder. Er is ook plek voor 2 tenten in de tuin.
*We wandelen iedere dag door het bos, om de natuurlijke stroom in jouw leven op gang te brengen.
*We volgen een rustige en diepgaande dagopbouw, met meditatie, yoga, reflectie, zelfcompassie en genoeg tijd voor jezelf.
*Wie wil kan een nacht mee buiten in het bos slapen in een hangmat met dekzeil.
*Als het weer het toelaat, maken we een kampvuur. Het vuur helpt ons oude patronen te transformeren en naar anderen te delen over wat ons bezighoudt.
*We sluiten de dag af met
 rustige livemuziek (harp en hangdrum) en meditatie.
*Maaltijden zijn vegetarisch/veganistisch.
*De retraite wordt gehouden door Laura en haar echtgenoot Stéphane Morin, wij delen een grote liefde voor stilte, bos, en eigenzinnig jezelf zijn 🙂

Deze stilte lente retraite in de natuur zal je zeker helpen om te bouwen aan het vertrouwen dat je je hoe dan ook, je eigen weg bewandelt. De oude Pastorie van Hodister is het vertrekpunt voor mooie wandelingen door de bossen.  Wie wil kan een nacht met (een van) ons buiten slapen, om op adem te komen in de wildernis.

Wat: Een retraite op een schitterende plek in de Ardennen. De eigenaresse van het de Oude Abdij beheert ook verschillende stukken bos in de omgeving. Dat maakt dat we vrij zijn om in het bos te verblijven om er te wandelen, yoga te doen, te zijn, te mediteren, en voor wie wil een nacht te slapen. Tijdens de retraite wordt er zo min mogelijk gesproken en bij voorkeur geen telefonisch contact met de buitenwereld onderhouden. Dit om te voorkomen dat je te veel in je hoofd blijft zitten, terwijl je juist nu je aandacht naar binnen wilt richten, om te voelen wat er is en wat je nodig hebt. Rond het vuur maken we wel ruimte om te delen, alleen als je dat wilt.
Overnachten: Je verblijft in een prachtige kamer in de pastorie, of op de zolder van de schuur, of in je eigen tent als je dat fijner lijkt.
Programma bevat meditatie, yoga, chikung, zelfmassage, persoonlijk reflectiegesprek, rond het vuur delen en stiltewandelingen waarin je bewust je stappen zet. Er is veel persoonlijke aandacht en tijd voor jezelf.
Wanneer: vrijdag 18 juni 15.30 – zondag 20 juni 15.30 2021
Waar: Een oude pastorie midden in de Ardennen, waar onze gastvrouw Sophie als erfgename haar liefde heeft gevonden in het restaureren van deze prachtige plek om er een retraitecentrum van te maken. 
Kosten: de investering in jezelf bedraagt 265 euro als je kiest voor de tent, 315 als je gedeelde slaapruimte kiest of 365 euro als je kiest voor privekamer met een dubbelbed (650 voor 2 personen)
Je bijdrage is incl. alle sessies, heerlijk eten, kampvuur, overnachtingen.
Wie: max. 7 deelnemers (zowel ervaren als onervaren!)
Begeleiding: Laura Jonker (geeft al 6 jaar retraites) en Stéphane Morin (heeft een eigen houtatelier en is kapper, hij kan heerlijk koken). Ze zijn getrouwd. Met het bosklooster laten zij hun gezamenlijke liefde voor het bos, de liefdevolle aard van de mens en elkaar tot leven komen. En dat werkt aanstekelijk ?

Meer informatie over het bosklooster:
www.bosklooster.nl

Meer informatie over mijn meditaties:
www.zijnvolzin/aanbod/meditatie

Andere data:
https://zijnvolzin.nl/aanbod/retraite/

Afhankelijk van je situatie vind je tijdens de stilte retraite in de Ardennen antwoorden op vragen als:
Hoe kan ik ontspannen
Hoe kan ik mezelf accepteren
Hoe kan ik liefdevol met mezelf omgaan
Hoe vind ik meer rust en ruimte
Hoe ben ik minder gestresst
Hoe kan ik tevreden zijn met mezelf
Hoe kan ik tot rust komen
Hoe ben ik meer tevreden
Hoe kan ik beter luisteren naar mijn gevoel
Hoe kan ik beter luisteren naar mijn lichaam
Hoe kom ik uit mijn hoofd
Hoe vind ik meer innerlijke rust
Hoe blijf ik meer in contact met mijzelf
Hoe laat ik me minder afleiden
Hoe houd ik focus

Meer

Tijd

18 (Vrijdag) 15:30 - 20 (Zondag) 15:30

Boekingen sectie

Price 315,00350,00

Boek nu!
X
X