oktober, 2021

vrij08okt(okt 8)10:30maan11(okt 11)15:30MOTIVATIETRAINING ONTDEK JE INNERLIJK KOMPAS 8-11 OKTOBERmet natuurlijke wijsheid jezelf motiveren10:30 - 15:30 (11)

ontdek je innerlijk kompas

Activiteit details

Motivatietraining Ontdek je innerlijk kompas; met natuurlijke wijsheid jezelf motiveren.
Een 4 daagse retraite & motivatietraining op de Veluwe: IK WIL WEL JA! op Landgoed Welna.

Deze week is er voor iedereen die meer wil leven vanuit verbinding met zijn/haar persoonlijke kompas. Via een hartverwarmend programma maak je contact met je drijfveren, met je zin in dit leven. Je richt eerst je aandacht naar binnen waarna je actief aan de slag gaat om je menselijk kapitaal terug de wereld in te brengen. De basis van dit programma is Nature-Based (Feminine) Wisdom; de natuur als bron van wijsheid, inspiratie en motivatie. De natuur als verbindende kracht voor het welzijn van mens, aarde en alle levende wezens.

Waarom MOTIVATIETRAINING ONTDEK JE INNERLIJK KOMPAS?
Leven in verbinding met je persoonlijke kompas, maakt het leven een stuk aangenamer, rustiger, en betekenisvoller.
Je ervaart waar jij van ‘aan’ gaat en waar jouw hart voor klopt. Waar heb je werkelijk ZIN in?
Je leert hoe je bij je innerlijk kompas komt en blijft.
Je ontdekt technieken hoe je jezelf kunt activeren en motiveren om te doen wat bij je past.
Je ervaart (fysiek, emotioneel en psychisch hoe de natuur je kan inspireren en telkens opnieuw in verbinding brengt.
Je ontdekt hoe jij je menselijk kapitaal kunt inzetten voor jezelf, een ander en/of je leefomgeving.

In deze vierdaagse motivatietraining bouw je aan
* menselijkheid
* het gebruik van zachte kracht
* de waarde van acceptatie en zelfwaardering
* compassie voor het levende in ons
* actief gebruiken van je innerlijk kompas voor zinvolle relaties
Unlock your true human capital.

HET PROGRAMMA
Dag 1 Zondag

10:30-13:00 Gronden. Je krijgt van ons alles wat nodig is om dieper bij jezelf te komen. Laat je landen door onze verfrissende en uitnodigende aanpak.
13:00-14:30 Aankomen in het landhuis en uitgebreide lunch, elkaar lichtvoetig leren kennen .
14:30-17:00  Zuiveren. We bieden je technieken om de negatieve kanten van je weerstand en emoties te zuiveren. Wat sluimert er al langer bij je en wat zit je in de weg? Wat kun je ermee? Interactie gericht op toelaten en transformeren.
18:30 Avondeten
19:30  Ontspannen deel 1. Haardvuur, een wijntje en een verrassing. Reken er maar op dat je heerlijk ontspannen je eerste nacht in gaat.

Dag 2 Maandag

7:30 Een licht ontbijt
8:00  Ontspannen deel 2. We gaan naar buiten om ons lichaam te rekken, strekken, te mediteren en opgebouwde spanningen los te maken. Wat kun je achter je laten, wat kun je teruggeven en wat neem je mee?
10:30 Vervolg ontbijt en tijd voor jezelf
13:00 Ruimte innemen. Dit is het hart van het programma. Wat is werkelijk zinvol voor jou? Waar wil je je tijd en energie aan besteden? Wat leeft er in je hart, waar je ja op wilt zeggen? Op de heide is het tijd om te gaan staan voor je zin. De natuur en wij helpen je een handje, want samen kom je verder.
18:30 Avondeten
19:30 Tussentijdse evaluatie en verhalen vertellen rond een kampvuur

Dag 3 Dinsdag

8:00 Ontbijt
9:00  Ik- bevrijden. Gaan staan voor waar jij in gelooft, gaat vaak niet zonder slag of stoot. We hebben vaak de raarste ideeën over onszelf. Vandaag bevrijden we onszelf van tegenwerkende gedachten over onszelf, een ander, of de realiteit. Kun je loskomen van je mentale constructies waarin je jezelf gevangen houdt?
13:00 Lunch
14:00  Verbinden. Met je innerlijke kompas, met je zin, met elkaar. Je hoeft het niet alleen te doen. Iedereen weet het wel, maar hoe doe je dat? Hoe laat je anderen toe als het gaat om je diepste waarden en kern, hoe kun je daar in aanwezigheid van anderen bij blijven? Is het mogelijk om anderen dichtbij te laten, te laten delen in jouw overvloed?
18:30 Avondeten
De avond is om de ervaringen van vandaag nog meer te doorleven. Doe je dat liever alleen of met elkaar? De keuze is aan jou.

Dag 4: Woensdag

8:00 Ontbijt.
9:30 Samen-zijn. Het huis biedt ons een veilig vertrekpunt om te ervaren hoe het is om samen-te-zijn. In verbinding met je zin. In verbinding met elkaar. Ervaar hoe simpel je leven in de kern is.
12:30 Laatste lunch en opruimen
14:00 Motivatie. Hoe houd jij je innerlijk vuur brandend als het even tegen lijkt te zitten? Concrete aanpak gericht op je persoonlijke situatie. Vrolijke en zinvolle afsluiting van een prachtige paar dagen!
15:30 Afscheid

Deze fantastische 4 daagse MOTIVATIETRAINING ONTDEK JE INNERLIJK KOMPAS op de Veluwe zal je zeker helpen om weer in verbinding te komen met je persoonlijke drijfveren. Het prachtige 19e eeuws landhuis van Landgoed Welna is het vertrekpunt voor mooie wandelingen door de bossen, yogaoefeningen, geleide meditaties, motivatiegesprekken, verhalen vertellen, heerlijk eten en veel meer.

PRAKTSICH

PRAKTSICH
Wat:
Een midweek retraite & motivatietraining op een prachtig landgoed op de Noord-Veluwe. Het programma bevat gesprekken, meditatie, motivatie- en zelfinzicht oefeningen. Yoga (aanwezig zijn in het hier en nu), creativiteit en buiten-zijn behoren ook tot het programma. Het is nadrukkelijk géén stilte retraite. Tijdens de retraite wordt er wel bij voorkeur geen telefonisch contact met de buitenwereld onderhouden. Dit om ervoor te zorgen dat je kunt ontspannen en kracht op kunt doen bij jezelf.

Overnachten: Je verblijft in een landgoed huis uit de 19e eeuw, stijlvol ingericht. Je kunt kiezen voor een privékamer, een tweepersoonskamer of een gedeelde zolder voor 4 personen. 

Programma Je doorloopt zeven heldere stappen, van gronden & bij jezelf komen, emoties zuiveren, ontspanning vinden in wat jij leuk vindt, ruimte innemen, zelfsabotage aan het licht brengen, verbinden en als laatste samen-zijn. We maken een vuurtje in de tuin, gaan wandelen door de prachtige natuur, hebben lol en zijn geconcentreerd bezig met jouw innerlijk kompas.

Technieken gebaseerd op Nature-Based (feminine) Wisdom
bevat reflectiegesprekken, meditatie, yoga, chikung, zelfmassage, emotioneel lichaamswerk, collagemaken, archetypische verhalen vertellen, rond het vuur delen, wandelingen waarin je bewust je stappen zet. Er is veel persoonlijke aandacht en tijd voor jezelf.

ontdek je innerljk kompas ontdek je innerlijk kompas landgoed welna ontdek je innerlijk kompas ontdek je innerlijk kompas stilte retraite in de natuur stilte retraite in de Ardennen bosklooster zinzichtweken bosklooster zinzicht weken

Meer informatie over het bosklooster:
www.bosklooster.nl

Meer informatie over mijn meditaties:
www.zijnvolzin/aanbod/meditatie

Meer informatie over de zelfzorgtrajecten:

Andere data stilte weekend Ardennen of stilteretraite op de Veluwe:
https://zijnvolzin.nl/aanbod/retraite/

 

Afhankelijk van je situatie vind je tijdens MOTIVATIETRAINING ONTDEK JE INNERLIJK KOMPAS  op de Veluwe antwoorden op vragen als:
Hoe kan ik mezelf motiveren?
Hoe blijf ik meer in contact met mezelf?
Hoe kan ik liefdevol met mezelf omgaan?
Hoe kan ik beter luisteren naar mezelf?
Hoe kan ik iets bijdragen aan de wereld?
Hoe waardeer ik mezelf?
Hoe kan ik positief denken?
Kan kwetsbaarheid een kracht zijn?
Hoe weet ik wat ik wil?
Hoe kan ik mijn emoties transformeren?
Ik wil beter weten wat ik wil.
Hoe blijf ik in verbinding?
Hoe geef ik meer zin aan mijn leven?
Hoe kan ik mezelf accepteren?
Hoe zet ik mezelf in voor het grote geheel?
Hoe vind ik meer rust en ruimte
Hoe ben ik minder gestresst
Hoe kan ik tevreden zijn met mezelf
Hoe kan ik tot rust komen
Hoe ben ik meer tevreden
Hoe kan ik beter luisteren naar mijn gevoel
Hoe kan ik beter luisteren naar mijn lichaam
Hoe kom ik uit mijn hoofd
Hoe vind ik meer innerlijke rust
Hoe blijf ik meer in contact met mijzelf
Hoe laat ik me minder afleiden
Hoe houd ik focus

Meer

Tijd

8 (Vrijdag) 10:30 - 11 (Maandag) 15:30

Boekingen sectie

Price 475,00990,00

Boek nu!
Navraag over boeken
X
X